Meer dan schaatsen

Kunstschaatsen Jeugd

Voor alle leeftijden en niveaus
KSV Haarlem biedt kunstschaatslessen aan voor deelnemers van 4 jaar en ouder. 
Hierbij kun je op elk niveau instappen, voor beginners draait alles namelijk nog op het learn-to-skate principe: leren bewegen op schaatsen. Of dat nu op hockeyschaatsen is of kunstschaatsen, dat maakt helemaal niet uit.

Kunstschaatsen in een notendop
Kunstschaatsen is een sport die je individueel of als onderdeel van een team, zowel recreatief als prestatief, jouw hele leven kunt beoefenen. Het is leuk, creatief en tegelijkertijd uitdagend. Kunstschaatsen draait om het ontwikkelen, oefenen en uitvoeren van een vaardigheid die je steeds sneller gaat leren en beheersen.

Meer dan alleen sport
Het leren en automatiseren van een vaardigheid is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Bij KSVH gebruiken wij onze ervaring en ervaringen uit de schaatswereld in het algemeen om trainingen te geven waarbij individuen van alle leeftijden optimaal schaatsvaardigheden kunnen leren en automatiseren.
Tijdens het bedreven worden in schaatsen leren kinderen obstakels overwinnen en uitdagingen aangaan waar ze de rest van hun leven profijt van zullen hebben.

Kunstschaatsen biedt een mooie mogelijkheid voor kinderen van alle leeftijden om fysieke en mentale vaardigheden te ontwikkelen in een sport die creatief, uitdagend en leuk is.

Ruimte voor meer
Naast de vele spelelementen die zijn toegevoegd aan het jeugdprogramma is er ook aandacht voor leuke activiteiten. Zo is er voor de jongsten ons jaarlijkse sinterklaasfeest maar ook Halloween en Kerst worden niet vergeten. En aan het einde van het seizoen schitteren op het ijs tijdens de eindshow is toch prachtig?

Lestijden Kunstschaatsen Jeugd (t/m 12 jaar)

Zaterdag 09:15-10:15
Zondag 16:45-17:45
Maandag 17:45-18:45
Dinsdag 16:30-17:30

Schrijf je snel in voor de lesuren die nog open staan deze winter of stuur een mailtje voor informatie over de wachtlijst (VOL=VOL)

Tarieven Kunstschaatsen Jeugd (t/m 12 jaar)

Omgerekend betaal je per lesuur €14,- (afhankelijk van de gekozen lesdag zijn er rond de 25 lesweken in het seizoen).

De contributie voor de jeugdleden bedraagt €55,- per seizoen.

Bij KSVH is betalen in maandelijkse termijnen mogelijk.

BEGIN JOUW REIS

Een proefles boeken?

Als jij kennis wilt maken met de prachtige kunstschaatssport nodigen wij jou uit om een proefles te boeken. Ons winterseizoen begint eind september en jij bent van harte welkom om onze prachtige sport ook te komen proberen.
Wij hebben mooie groepen, zowel fantastische teens & adults groepen als geweldige jeugdgroepen. Op meerdere dagen dus voor ieder wat wils.

Voor elk niveau en leeftijd

Kunstschaatsen Teens & Adults

Een compleet pakket
Net als bij de jeugdgroepen wordt er in de Teens & Adults groepen gewerkt met een gevarieerd lespakket waarbij er aan verschillende facetten gewerkt wordt op een leuke en stimulerende manier. Naast de vaardigheden op de schaats is er ook aandacht voor het opbouwen van conditie en andere basisonderdelen van een goede gezondheid. Dit gekoppeld aan leuke sociale interactie betekent een fantastische winter vol plezier en sportiviteit!

Jouw doel is ons doel
Sommigen leden dromen van een podiumplek bij een belangrijke wedstrijd of het verbeteren van schaatsvaardigheden om te kunnen gebruiken voor kunstschaatsen, ijshockey of langebaanschaatsen. Andere leden zijn juist op zoek naar een gezellige sportieve bezigheid voor plezier, fitheid en een gezonde levensstijl. Of juist het oppakken van een jeugdwens die nooit eerder was uitgekomen.
Wat jij ook uit het kunstschaatsen wilt halen, KSVH gaat jou helpen dat doel te bereiken.

Doelen stellen is doelen halen
De doelen van het Teens & Adults programma zijn:
•  Teens & Adults de fundamenten van schaatsen aanleren terwijl tijdens elke les wordt gewerkt aan het bouwen van zelfvertrouwen en vaardigheden.
•  Een mooie uitdaging bieden van de eerste stap op het ijs naar het beheersen van geavanceerde vaardigheden op basis van behoeften, ervaring, vaardigheden en ontwikkeling van de schaatser.
•  Optimaal gebruik maken van de gezondheids- en fitheidsvoordelen van kunstschaatsen.
•. Elke deelnemer de basis geven om zijn of haar doel te halen, of het nu een recreatief of competitief doel is.

Naast het kunstschaatsen proberen wij uiteraard ook voor alle Teens & Adults leden een optimale clubervaring te bieden buiten het schaatsen om.

Lestijden Teens & Adults (vanaf 13 jaar)

Zaterdag 07:30-08:30
Zaterdag 09:15-10:15 (13 t/m 17 jaar)
Zaterdag 10:30-11:30
Zondag 17:45-18:45
Maandag 17:30-18:45
Maandag 19:00-20:15
Dinsdag 18:00-19:15

(VOL=VOL)

Tarieven Teens & Adults (vanaf 13 jaar)

Omgerekend betaal je per lesuur €16,50,- (afhankelijk van de gekozen lesdag zijn er rond de 25 lesweken in het seizoen).

De contributie voor de Teens & Adults leden bedraagt €55,- (t/m 16 jaar) of €62,50,- (vanaf 17 jaar) per seizoen.

Bij KSVH is betalen in maandelijkse termijnen mogelijk.

BEGIN JOUW REIS

Boek jouw proefles
en geniet mee!

Wij hebben een les voor jouw niveau en leeftijd. Van beginner tot gevorderd, van jong tot jongvoelend.

Kom ook schaatsen, skaten en/of rolschaatsen bij de leukste club van Nederland.

Let’s skate!

Contact

IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem
info@ksvhaarlem.nl

Copyright © 2024. KSVH Alle rechten voorbehouden

nl_NLDutch