Alles op rolletjes

Over de Rollerlessen

De rollerlessen bij KSVH zijn geschikt voor elk niveau en leeftijd.

Met een uniek programma waarbij vaardighedenlessen en spelvormen elkaar afwisselen zorgen onze rollerlessen voor meer stabiliteit, spierkracht, fitheid en uithoudingsvermogen. Daarbij werkt het ook nog eens blessure preventief. Ideaal dus om op jouw rolschaatsen of skates mee te doen aan de lessen.
Het programma is ontwikkeld zodat het zowel geschikt is voor de traditionele rolschaatsen (quads) als voor skeelers. In elke les kunnen beide worden gedragen.

Onze thuisbasis is de IJsbaan Haarlem, een prachtige ijsbaan met een zeer rijke traditie. De IJsbaan is goed bereikbaar en heeft veel parkeergelegenheid op het naastgelegen parkeerterrein.

Voor de rollerlessen ligt er in de zomermaanden een prachtige betonnen vloer die zich goed leent voor rolschaatsen, skaten en skeeleren.

Tarieven rollerlessen

Elke rollerles kost € 9,50,- per les. Aangezien elk rollerpakket uit 5 lessen bestaat betaal je voor een 5-weeks pakket in totaal € 47,50,-.

Dit tarief geldt overigens voor zowel de Jeugd als de Teens & Adults groep.

Lestijden Jeugd (t/m 12 jaar)

Zaterdag 09:30-10:30
Zondag 16:45-17:45
Maandag 16:30-17:30
Dinsdag 16:30-17:30 (start bij minimaal 5 deelnemers)

Alle lesuren staan nog open voor inschrijving (VOL=VOL)

Lestijden Teens & Adults (vanaf 13 jaar)

Zaterdag 10:30-11:30
Zondag 17:45-18:45
Maandag 19:00-20:00
Dinsdag 19:00-20:00 (start bij minimaal 5 deelnemers)

Alle lesuren staan nog open voor inschrijving (VOL=VOL)

Privemogelijkheden

Zaterdag 11:45-12:45 | 12:45-13:45 | 14:00-15:00 | 15:00-16:00 | 16:00-17:00
Zondag 11:15-12:15 | 12:15-13:15 | 14:30-15:30 | 15:30-16:30
Maandagen: Mail voor de mogelijkheden
Dinsdagen: Mail voor de mogelijkheden
Woensdag: Mail voor de mogelijkheden
Donderdag: Mail voor de mogelijkheden
Vrijdag: Mail voor de mogelijkheden

De kosten voor een priveles zijn €32,50,- per uur inclusief entree rollerbaan.

let’s celebrate

Mogen wij met u meevieren?

Ook deze zomer is het mogelijk om een volledig georganiseerd verjaardagsfeestje, clinic, workshop of bedrijfsfeestje te boeken bij KSV Haarlem.

De kosten voor een volledig verzorgd feestje is €18,- per deelnemer.

Behendigheid is alles

De rolfilosofie van KSVH

Alles gaat om vaardigheden
KSV Haarlem richt zich bij de skate- en rolschaatslessen niet vooral op het leggen van grote afstanden maar alles is erop gericht handigheid te krijgen in het bewegen en controleren van de wielen.
Uiteraard wordt er bij de trainingen ook ingezet op conditie bouwen door het afstanden leggen door middels van rondjes om de baan maar de basis ligt in de vaardigheden, zoals turns, voetenwerk, ritme en trucjes.
Allemaal met behulp van artistieke elementen, jam elementen en freestyle elementen in een compleet programma gegoten om een diverse vooruitgang te maken op rolschaatsen of skates (skeelers). Dit onder luid swingende muziek, want bewegen blijft een feestje.

KSVH betekent flexibiliteit
Er wordt gewerkt met 5-lessenpakketten. Dus voordat je naar de les komt neem je een 5-lessenpakket af en die kun je elke keer verlengen. Qua flexibiliteit werkt het als een strippenkaart, je kunt namelijk ook meerdere keren per week komen lessen of juist een weekje overslaan zolang je maar in 5 weken de lessen hebt verbruikt. Flexibiliteit in de zomermaanden is voor veel mensen een must dus ook voor ons.

Meer dan alleen sport
Ook bij onze zomeractiviteiten zie je de spirit van KSVH-oprichters terug in de activiteiten. Bij de rollerlessen komt al het mogelijk materiaal voorbij en wij krijgen hier vaak vragen over. Het antwoord is bijna altijd “Waar jij blij van wordt worden wij ook blij van” want de filosofie dat je leert vanuit positiviteit is de leidraad van het originele KSVH-gevoel. Of dat nu rollend of schaatsend gaat.
Uiteraard geven wij graag advies over welk materiaal het beste aangeschaft kan worden als er wordt gekozen om nieuw materiaal aan te schaffen maar alles wat je nu al hebt en lekker zit is voor de eerste lessen fantastisch, Let’s Go!!!

rustig even wennen

Een privéles boeken?

Vanaf dit seizoen geldt 1 tarief voor de proeflessen, ongeacht het aantal deelnemers.

De kosten voor een priveles zijn €32,50,- per uur inclusief entree rollerbaan.

Wij staan voor jullie klaar

Veelgestelde vragen

Wat voor soort skates moet ik gebruiken?
Omdat dit een heel belangrijke vraag is hebben wij hier een pagina over op de website gezet en die kun je HIER lezen .

Wat is het niveau beginnend en wat wordt er verstaan onder gevorderd?
Op het moment dat deelnemers comfortable op hun skates/ rolschaatsen kunnen staan en lekker op goed tempo vooruit kunnen komen zit je al op gevorderd niveau.
Uiteraard lukken moeilijke trucs en hele intensieve trainingen nog niet helemaal maar dat gaat per week beter en gebeurt op jouw eigen tempo.

Onder beginners worden de deelnemers verstaan die nog moeite hebben met op hun rollers staan en waarbij het vooruit rollen eigenlijk nog heel moeilijk lukt. Daar ligt de basis van de lessen nog niet op vaardigheden oefenen maar op het comfortabel leren zijn op de skeelers/ rolschaatsen.

Zijn de lessen voor iedereen geschikt?
De rollerlessen worden gegeven voor alle leeftijden en zijn geschikt voor elk niveau. Wij hebben de groepen gescheiden in jeugdlessen (t/m 12 jaar) en de Teens & Adults vanaf 13 jaar.

Vragen over groepen kunnen altijd vooraf gesteld worden via info@ksvhaarlem.nl.

BEGIN JOUW ROLLERREIS

Boek jouw rollerles
en geniet mee!

Wij hebben een les voor jouw niveau en leeftijd. Van beginner tot gevorderd, van jong tot jongvoelend.
Kom ook schaatsen, skaten en/of rolschaatsen bij de leukste club van Nederland.

Let’s skate!

Contact

IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem
info@ksvhaarlem.nl

Copyright © 2024. KSVH Alle rechten voorbehouden

nl_NLDutch