OP ROLLERS WORDT ELK FEEST BETER!

ROLLERFEEST

Geweldig rollerfeest voor jong en oud!

Een feestje, partijtje, workshop of clinic is al leuk maar op rollers wordt alles net even leuker. Een ideale mogelijkheid om jouw zomer een partyboost te geven.

Altijd succes met een rollend feestje, partijtje of verjaardag in Haarlem
Valt er binnenkort iets te vieren? Niets is gezelliger dan met jouw vrienden en vriendinnen heerlijk rollen, eten, drinken en feesten! Dat kan bij KSV Haarlem. De jarige job wordt bij dit verjaardagsfeestje, of andere feestelijke gelegenheid, helemaal in het zonnetje gezet met een supersportief programma. Het hele programma kan uiteraard worden aangepast naar eigen smaak.

 

Feest in Haarlem: muziek en beweging!

Gegarandeerd plezier voor alle leeftijden in Haarlem

Van kinderfeestje naar Teens Party en leuke clinics voor bedrijven, rollen betekent beweging plezier en samen een geweldige tijd beleven.

Voor de jeugd bevat het 2-urige programma naast heel lekker leselementen ook veel spelletjes die er een topfeest van maken.
Voor de tieners en volwassenen bevat het 2-urige programma naast leuker en leerzame leselementen ook veel teambuilding en fun elementen.
Voor beide gelegenheden geldt uiteraard dat er lekker veel muziek is en ook een lekker pauzemoment. Dit kan varieren van wafels versieren voor de jeugd tot een geblindoekte proeverij voor volwassenen. Hier is veel variatie in mogelijk.

Partijtje in Haarlem: een kinderfeestje op rollers!

Misschien heb je binnenkort een verjaardag en lijkt het jou leuk om het feest te beleven op rollers, verzorgen wij graag voor jou een mooie middag, ochtend of avond! Afhankelijk van de leeftijd wordt het programma aangepast zodat zowel de jongste jeugd als de oudere tieners een mooie dag kunnen beleven. 
De tijden zijn heel flexibel en eigenlijk altijd mogelijk. Ga je liever in de middag of toch liever in de avond of ochtend, alles kan!

2 uur vol met fun, vooruitgang en genieten
– Twee uur lang plezier met rollercoaches
– Een gezellige feesttafel 
– Een presentje voor de jarige
– Mocht je geen rollers hebben, kunnen wij die leveren voor de feestgangers (rolschaatsen/ skeelers, geef jouw voorkeur!)
– Een heerlijke en leuke pauze activiteit
– Onbeperkt frisdrank, limonade, thee en koffie
– Ruimte voor individuele invulling, in overleg maken we er een knalfuif van.

Kosten
De kosten zijn € 18,00,- per deelnemer. Hierin zitten de kosten van al het eerder genoemde. Uiteraard is ook entree voor de IJsbaan Haarlem inbegrepen in de prijs.

Het minimaal aantal deelnemers is 5 deelnemers.

 

Boek uw feestje

Gebruik het naastgelegen formulier om informatie te krijgen voor het boeken van een KSVH Rollerfeest!

Let op!!! Krijgt u geen bericht binnen 2 dagen verzoeken wij u een mailtje te sturen naar info@ksvhaarlem met details en/of vragen over uw feestje, partijtje of clinic. Soms gaat er iets fout met het formulier.
Uiteraard kan mailen ook gelijk: info@ksvhaarlem.nl

Let’s get the party started!

Beleef het feest mee bij KSVH

Kom ook schaatsen, skaten en/of rolschaatsen bij de leukste club van Nederland.

Let’s skate!

Contact

IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem
info@ksvhaarlem.nl

Copyright © 2024. KSVH Alle rechten voorbehouden

nl_NLDutch